Крафтова майстерня джемів та соусів Your Jam, яка була створена під час карантину на Черкащині, цього сезону планує виготовити 10 тис. банок продукції.
Про це в прямому ефірі Instagram розповіли власники майстерні Світлана Устименко та Ярослав Стеценко.
Починало подружжя з доволі широкого асортименту, і це стало їхнім першим факапом.
«У нас було 30 смаків, і жодної лінійки. І тут з’являється корпоративне замовлення: людям потрібно 100 однакових банок, а у нас є 30 такого, 50 такого та 20 такого. Тому ми переглянули свою політику і залишили 7 позицій джемів (апельсин-грейпфрут, абрикос-кориця, вишня-полуниця, смородина-апельсин, груша з прянощами, персик-яблуко, полуниця-м’ята) та 4 соуси (сацебелі, кетчуп, вишневий та смородиновий)», — зазначає Ярослав.
Нещодавно Your Jam отримали грант від «єРобота» на 150 тис. грн. На отримані кошти виробники планують купити холодильник.
План на наступний сезон у майстерні вже складений: виготовити 10 тис. банок продукції, розширите бакалію та отримати ХАССП, щоб стати на полицю маркету.
Іванна Панасюк, AgroPortal.ua