Львівська сироварня Lemberg Cheese розповідає, яким повинне бути молоко, щоб із нього вийшов якісний сир.
Дотримуючись таких правил, сироварня Lemberg Cheesе готує адигейський сир, який є одним із найпопулярніших сортів на столах українців. По-перше, легкий смак дозволяє його поєднувати з найрізноманітнішими інгредієнтами. По-друге, він має ніжну, але щільну структуру, скоринку зі слідами форми, злегка кремовий колір та чистий приємний аромат.
Також в асортименті сироварні є бурата, вершкове масло та декілька варіантів намазанок на хліб. «Часто люди плутають бурату та моцарелу. Але ці сорти — дві самостійні сирні історії. Хоча зовні вони досить подібні. Бурату готують із додаванням густих вершків. До готової ж моцарели вершки не додають. Зовнішньо їх теж легко відрізнити. Бурата більше подібна на мішечок, тоді як моцарела — на гладеньку кульку», — зазначають у сироварні.
AgroPortal.ua за матеріалами Lemberg Cheese // Facebook