Про це свідчать дані Державної служби статистики України, говориться у повідомленні Міністерства аграрної політики та продовольства.
Як зазначається, найбільшу частку посідає виробництво олії та тваринних жирів, яких було реалізовано на 103,9 млрд грн, що склало 6% від загального обсягу всієї промисловості.
За іншими позиціями харчової переробки за 10 місяців 2017 року було реалізовано у виробництві:
- м'яса та м'ясних продуктів — на 50,7 млрд грн (2,9% від промисловості);
- молочних продуктів — на 42,7 млрд грн (2,5% від промисловості);
- хліба, хлібобулочних і борошняних виробів — на 25 млрд грн (1,5% від промисловості);
- інших харчових продуктів — на 46,4 млрд грн (2,7% від промисловості);
- напоїв — на 38,8 млрд грн (2,3% від промисловості).
У січні-жовтні 2017 р. обсяг реалізованої харчової продукції за межі країни склав 99,5 млрд грн, що відповідає 27,3% від усієї продукції харчової промисловості у зазначений період.