Стартує Агро-Бізнес-Школа для жінок з агросектору

27 липня 2022, 16:15 1942

Вперше для жінок-представниць агросектору з центральних та північних областей України, а також тих, хто переїхав з інших регіонів, 29 липня в межах проєкту «Розвиток бізнесу для жінок-агропідриємиць» стартує «Агро-Бізнес-Школа».

Про це повідомляють у «Жіночій діловій палаті України».

Відзначається, що під час навчального курсу провідні спікери України поділяться останніми розробками у різних актуальних напрямах: розвитку сільської місцевості, жіночому агропідприємництві, чому жінкам в агробізнесі потрібні додаткові компетенції, щодо забезпечення ефективного економічного зростання та фінансової грамотності жінок-підприємиць у кризових ситуаціях, щодо диверсифікації діяльності, про ресурси і можливості. 

Також обговорюватимуться навчальні програми та проблеми керівництва, інституціоналізація приватних справ і діяльності, особисте і професійне лідерство та розвиток жіночого бізнесу в сучасних умовах.

Особлива увага буде приділена ефективній самопрезентації та просуванню бренду офлайн та онлайн, інструментам для ефективної самопрезентації, новим інструментам впливу на активні продажі, новим технікам продажу — прийоми та тактики. 

Програма Школи передбачає також короткий курс від провідних юристів, де учасники зможуть отримати відповіді на усі свої запитання. 

Особливістю проєкту є унікальна можливість (за умови проходження усіх трьох заходів) безкоштовного розміщення інформації про підприємство у спеціальній двомовній брошурі, яка розійдеться іноземними представництвами та торговими місіями і стане глобальною промоцією та можливістю виходу на міжнародні ринки, поширюватиметься у системі Торгово-промислових палат України, що надасть поштовх просуванню бізнесів у межах країни.

Зареєструватися


Для довідки: «Агро-Бізнес-Школа» проводиться «Жіночою діловою палатою України» за підтримки Проєкту технічної допомоги Європейського Фонду для Південно-Східної Європи в межах ініціативи EU4Business 1.

«Жіноча ділова палата України» — перше національне об’єднання жінок-підприємиць, є найбільшою жіночого організацією в Україні, яка об’єднала представниць бізнесу країни різних напрямів, має 22 галузевих комітети, понад  600 членкинь.