Підприємець із Рівненщини виготовляє варення з м’яти та чебрецю

18 серпня 2024, 12:30 1328

Переселенець з Ізюма, а нині мешканець міста Сарни, що на Рівненщині, Андрій Боровий запустив виробництво варення із дикорослих рослин, таких як соснова шишка, лісові ягоди, квіти акації, липи, бузку, лаванди, чебрецю, м’яти.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Рівненського центру ПТО ДСЗ.

Реалізувати бізнес-ідею підприємцю вдалося після проходження двотижневого курсу «Організація власної справи» на базі Рівненського центру ПТО ДСЗ.

За час навчання Андрій опанував ази підприємницької діяльності — маркетинг, бізнес-планування, оподаткування і звітність підприємців, сучасні методи просування товарів та послуг. 

propData.content.image
Андрій Боровий, підприємець

Варення можна приготувати з будь-якої неотруйної рослини. Чимало ізюмських пенсіонерів живуть завдяки цій прибутковій справі, продаючи готову продукцію із дикоросів просто понад Харківською трасою. І, повірте, клієнтів їм не бракувало ніколи — той, хто купив один раз, проїжджаючи повз виставлені вздовж дороги стенди, зупинявся і знову купляв баночку чи кілька для власного споживання або на подарунок.

Сировину Андрій заготовляє самостійно протягом весни-літа, а приготуванням смаколиків займається постійно. У цьому йому допомагає дружина Богдана і син Матвій. Продають свою солодку і запашну продукцію через OLX та Instagram.

«Популярне серед споживачів варення із соснових шишок, яке дуже допомагає від кашлю. Рекомендую спробувати варення з м’яти і чебрецю — смак неповторний», — говорить підприємець.