Передовий досвід топ-20 агрономів України обговорять на форумі у Львові

29 січня 2024, 16:18 1197

Щорічний Всеукраїнський практичний форум «День агронома. Вирощуємо на експорт. Передовий досвід ТОП-20 агрономів України» відбудеться 21-22 лютого 2024 року в м. Львів.

Про це повідомляє організатор заходу журнал The Ukrainian Farmer.

Зазначається, що форум — це визначна масштабна подія аграрної галузі України, на якій зберуться головні агрономи, керівники аграрних підприємств, фермери.

«Найгарячіші питання аграрного сьогодення та відповіді на виклики від топ-20 провідних агрономів і керівників аграрних підприємств України», — зазначають організатори.

І додають, що цього року одна з найболісніших проблем — як виростити якісний урожай зернових і технічних культур, коли бракує обігових коштів на дотримання технології, коли прямі витрати на виробництво невпинно зростають, а його рентабельність падає. 

Крім того, учасники шукатимуть відповідь на головне запитання: як максимально збалансувати собівартість зерна, удосконаливши системи удобрення та захисту, ґрунтообробіток, гібридно-сортовий склад тощо. Як підвищити його маржинальність і вигідно реалізувати на зовнішніх ринках, попри логістичні труднощі та цінову нестабільність. Що очікує аграріїв в новому сезоні, і до чого готуватися.

«Двадцять найкращих практичних кейсів покажуть, як діяти в умовах складних викликів», — додали організатори. 

Програма та реєстрація за посиланням.  

Про бажання відвідати подію можна повідомити за телефоном: +38 098-916-44-99 або e-mail: [email protected].