Про це AgroPortal.ua повідомили в департаменті агропромислового розвитку Тернопільської ОДА.
Найбільша частина реалізованої продукції — це м'ясні та молочні продукти, цукор, хліб і хлібобулочні вироби, жири, напої.
«За останній рік в області було проведено комплексну модернізацію потужностей Тернопільського м«ясокомбінату, Тернопільського і Теребовлянського молокозаводів, ТДВ «Шустов спирт» Підволочиського району (горілчане виробництво). Введено в дію нову автоматизовану лінію розливу пива в новітні види тари на ТОВ «Микулинецький Бровар». Збудовано завод із переробки сої потужністю 35 тис. т на рік та завершується будівництво комбікормового комплексу з елеватором на 20 тис. т корпорацією «Агропродсервіс» Тернопільського району», — йдеться у повідомленні.
Іванна Панасюк, AgroPortal.ua