Третій Львівський ярмарок смаку — щорічна подія, яка об'єднує виробників сертифікованих органічних і крафтових молочних продуктів з усієї України, відбудеться 17 травня у Львівському палаці мистецтв.
Про це повідомляють організатори заходу, відзначаючи, що метою Львівського ярмарку смаку є підтримка малих та середніх виробників із різних областей України, популяризація українських сертифікованих органічних та крафтових молочних продуктів, розвиток культури споживання локальної продукції та просування локальних ініціатив задля розвитку торговельного потенціалу.
На ярмарку буде представлена продукція приблизно 50 виробників, з яких 15 сироварів з 9 областей України. Дев’ять виробників мають нагороди на міжнародних конкурсах World Cheese Awards у 2022-2024 роках.
Органічна сертифікована продукція буде представлена від щонайменше 18 українських виробників із 10 областей України.
Також очікується участь близько 15 локальних виробників Львівщини.
На відвідувачів ярмарку чекає:
- дегустації продукції від виробників;
- гастрономічні майстер-класи від експертів, які поділяться знаннями з приготування та поєднання різних продуктів;
- інтерактивні вікторини з подарунками для учасників;
- дитяча зона з анімаційною програмою для наймолодших відвідувачів.
Скористайтеся можливістю підтримати українських виробників, відкрити для себе нові смаки України та стати частиною великої гастрономічної події.
Для довідки: Львівський ярмарок смаку організовано Львівською міською громадською організацією «Екотерра», департаментом ProCheese від Ardis Group під патронатом Міністерства аграрної політики та продовольства України за сприяння Львівської обласної військової адміністрації, Львівської міської ради та за підтримки Швейцарії в межах швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (QFTP), що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).