8-9 червня вдруге відбувся Львівський ярмарок смаку. Українські малі та середні виробники органічних сертифікованих продуктів, сировари та крафтові виробники представили свої найкращі товари: сири та молочну продукцію, крупи, яйця, олію, пастилу, джеми, м’ясні вироби, мед, чаї, соки, вина та інше.
Про це повідомляє Quality FOOD Trade Program.
У заході взяли участь більше 50 виробників із різних куточків країни, зокрема Львівської, Волинської, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Харківської, Одеської, Тернопільської та інших областей.
«Уже стає гарною традицією щороку проводити Львівський ярмарок смаку. Це дуже важлива подія, яка дозволяє українським виробникам органічної і молочної продукції презентувати свої товари споживачам. Компанії-учасники ярмарку ще раз підтверджують, що українці можуть пишатися якісними та безпечними продуктами. Ми вдячні Швейцарії та швейцарсько-українській програмі «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» за сталу підтримку ініціатив, спрямованих на розвиток торговельного потенціалу малих та середніх виробників харчових продуктів», — зазначив т.в.о. міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький.
Для виробників ця подія була особливо важливою. Після декількох років ізоляції через пандемію, в умовах ведення бізнесу під час війни такі ярмарки, спілкування, знайомства та можливість безпосередньо показати свої найкращі вироби споживачам — надзвичайно цінні.
Джерело фото: AgroPortal.ua