Про це заявив представник литовської делегації -керівник проектів ВАТ «Промо» Гінтарас Нашленас, йдеться у повідомленні Херсонської ОДА.
Він представив зразки подібної продукції, яка реалізується в Литві — яблучний сир, сублімовані овочі та фрукти, кавуновий сік.
Литовець високо оцінив мед-суфле фермерського господарства «Таврійський пасічник» та зазначив, що херсонське виробництво пішло далі, ніж створення стандартних міксів: окрім звичних доданків, український мед-суфле виробляється з шоколадним смаком, з ківі та іншими незвичайними наповнювачами. Така крафтова продукція, що виробляється з натуральних інгредієнтів, зацікавила литовця.
«Ми готові все це заводити на європейський ринок та продавати», — сказав Гінтарас Нашленас.