День подяки львів'янам: Євген Клопотенко пригощатиме паляницями

12 серпня 2022, 19:00 2670

13 та 14 серпня Євген Клопотенко разом із командою бістро «Інші» пригощатиме львів’ян українськими паляницями. Саме так шеф вирішив подякувати городянам за підтримку та допомогу українцям, які були змушені покинути власні домівки через повномасштабну війну.

Частування відбудеться під час офіційного відкриття бістро «Інші». Замість класичного святкування команда закладу вирішила зробити формат «Дня подяки львів’янам».

«Ми підготували наш заклад до відкриття у березні за п’ять днів, щоб одразу почати допомагати тим, хто цього потребує. З того часу ми невпинно вдосконалювались, тому хочемо запросити до себе містян і показати, що завдяки їхній підтримці ми стали кращими й готові виконувати свою соціальну місію з новими силами», — каже Євген Клопотенко.

Бістро «Інші» працює як соціальний заклад та має два меню — основне і меню №2, яке можуть попросити всі, хто не має змоги заплатити. До нього входить основна страва, салат і горнятко кави. За чотири місяці роботи команда закладу приготувала майже 40 тис. порцій меню №2.