Такими розрахунками під час прямого ефіру в Instagram AgroPortal.ua поділилася Катерина Олійник, що вирощує на Вінниччині перець та продає його під брендом «Кучерява фермерка».
Вона щойно завершила другий сезон збирання врожаю. Але два роки тому стартувала «з нуля».
N. B. Бізнес на перці: перетворити буденність на романтику
«У нас були невеликі заощадження, близько $700. Підходила зима, і ці гроші потрібно було кудись вкласти. Першими на думку спали помідори, але у них маленький термін реалізації, та й фітофтора може знищити урожай за один день. Почали вивчати інформацію і зупинилися на перці», — згадує Катерина.
На 38 сотках городу відразу почали з інтенсивної технології. Поставили теплицю, накрили город плівкою, купили гібриди і посадили 14 тисяч саджанців.
Наталія Рекуненко, AgroPortal.ua