Виробник ЗЗР зайшов у косметологію, випустивши сонцезахисний крем

21 серпня 2023, 19:00 1701

Найбільший український виробник ЗЗР та МКД компанія Ukravit анонсувала виробництво сонцезахисного крему для аграріїв. Новий продукт створений в колаборації з українським космецевтичним брендом Piel Cosmetics.

Про це повідомляють в компанії Ukravit.

Віталій Ільченко, засновник Ukravit

Складні погодні умови, в яких працюють аграрії в полях, можуть позначитися на їх здоров’ї. Зокрема, йдеться про сонячні опіки та супутні їм проблеми — больові відчуття, стягнутість, висипи та подразнення й навіть до серйозних захворювань шкіри. Щоб вберегти працівників поля від цих ризиків, ми вирішили створити засіб, який захистить їх під час роботи від наслідків сонячного випромінювання. І сьогодні ми готові презентувати перший в Україні сонцезахисний крем для польових умов «Тінь». Він створений з урахуванням специфіки роботи аграрія і, ми впевнені, швидко стане дуже помічним в його щоденних клопотах.

Відзначається, що під час роботи над продуктом розробники враховували кліматичні особливості України та тривалість часу, який його користувач в середньому проводитиме під дією прямого сонячного випромінювання. 

До складу крему входять потужні УФ-фільтри (SPF 50), а також пантенол, похідні гіалуронової кислоти та натуральні компоненти. Така композиція не лише забезпечує нейтралізацію 98% сонячного випромінювання, а й швидко заспокоює уражені ділянки шкіри та сприяє її відновленню. Продукт вже пройшов лабораторні тести і підтвердив свою якість та дієвість.

Наразі крем випущений обмеженим тиражем, однак, зазначають розробники, вже невдовзі він буде доступний широкому загалу.