T.B. Fruit підтвердив халяльність продукції

13 листопада 2017, 11:01 2695

Продукція виробника концентрованих соків T.B.Fruit отримала сертифікат халяль, що підтверджує її відповідність вимогам мусульманства.

Про це говориться у повідомленні компанії.

Згідно з документом, під час виробництва концентратів і соків-напівфабрикатів не використовувались інгредієнти, заборонені ісламським законом Шаріату, тобто це чистий продукт, який не містить шкідливих консервантів і добавок, відповідає вимогам терміну придатності і зберігання.

Сертифікація відповідності «халяль» необхідна для успішного бізнесу в країнах Близького і Далекого Сходу, так і на світовому ринку.


Для довідки: T.B. Fruit — вертикально інтегрована міжнародна група компаній із замкненим циклом виробництва. Має 3,5 тис. га сільгоспугідь, вісім заводів із виробництва концентрованих соків та соків прямого віджиму, фруктових пюре та заморожених фруктів і овочів в Україні, Польщі, Молдові, а також транспортно-логістичний та інжиніринговий бізнеси.

Є лідером українського ринку концентрованих соків. Загальна потужність переробних заводів становить 1,2 млн тонн концентрованого соку на рік. Випускає продукцію під торговими марками Galicia, Filvarok.

Раніше T.B. Fruit отримала сертифікат відповідності вимогам єврейської релігії — «кошер».