Органічних виробників запрошують до участі на виставці у Дубаї

18 вересня 2022, 12:45 2394

Триває набір компаній-учасниць, які зможуть представити свою продукцію в межах колективного стенда України на міжнародній виставці Middle East Organic&Natural Product Expo 2022, яка відбудеться 13–15 грудня в ОАЕ (Дубай).

Про це інформує Офіс з розвитку підприємництва та експорту і запрошує виробників органічних харчових продуктів взяти участь у другій українській колективній експозиції на міжнародній виставці органічних та натуральних харчових продуктів. 

Відзначається, що на Middle East Organic&Natural Product Expo очікується понад 10 тис. професійних відвідувачів виставки та 44 тис. онлайн-відвідувачів з 10-ти країн (ОАЕ, Саудівська Аравія, Індія, Єгипет, Кувейт, Бахрейн, Оман, Іран, Пакистан та США). 

«Близький Схід імпортує 92% своїх продуктів харчування. Регулярні дослідження EEPO для органічного бізнесу показують, що країни Перської затоки мають значні можливості для українських експортерів органічної продукції, головним чином через зростання рівня обізнаності місцевих споживачів, зростання популярності здорового харчування та відсутність місцевих постачальників», — зазначають в Офісі з розвитку підприємництва та експорту. 


Для довідки: виставка Middle East Organic & Natural Product Expo  це єдина бізнес-подія на Близькому Сході, яка зосереджена виключно на представленні органічної та натуральної продукції та вже 19 років об’єднує виробників, постачальників та покупців із усього світу.