Серед нових продуктів ТМ «Галичина»: безлактозні питний та густий йогурт без цукру, а також безлактозне пастеризоване молоко, повідомляє компанія на своїй сторінці у Facebook.
«Компанія отримувала запити від лояльних споживачів щодо потреб безлактозної продукції. Тож ми пішли назустріч і випустили безлактозні питний 2,2% та густий 3% йогурти без цукру, безлактозне пастеризоване молоко 2,5%. Зокрема, вперше на українському ринку молочних продуктів з'явиться пастеризоване безлактозне молоко. До цього часу на ринку було представлене лише ультрапастеризоване молоко», — розповіла sostav.ua директорка з маркетингу молочної компанії «Галичина» Оксана Андрушків.
Склад безлактозної молочної продукції має лише одну відмінність від звичайної — до нього додається фермент лактаза.
«Зважаючи на те, що непереносимість лактози — це відсутність або нестача лактази, цей фермент просто додають до продукції. Тож у цьому продукті вже розщеплений молочний цукор», — зазначають в компанії.
Для довідки: раніше компанія «Молочний альянс» вивела на український ринок лінійку безлактозних мослочних продуктів.