Corteva придбала лідера ринку біологічних рішень

28 вересня 2022, 15:24 2013

Corteva, Inc. підписала остаточну угоду про придбання Symborg — експерта в галузі мікробіологічних технологій, що базується в Мурсії, Іспанія.

Як говориться у повідомленні компанії, визнаний в біологічній індустрії Symborg має диверсифіковане портфоліо, нову лінійку біоконтролю та базу кваліфікованих співробітників із потужними технічними знаннями та досвідом формування попиту.

«Придбання Symborg є важливим наступним кроком у стратегії Corteva щодо прискорення розробки портфеля найкращих у своєму класі біологічних препаратів як цінної частини наших інтегрованих рішень, які ми пропонуємо нашим клієнтам», — сказав виконавчий віцепрезидент бізнес-підрозділу «Засоби захисту рослин» Corteva Agriscience Роберт Кінг.

Зазначається, що Corteva спочатку співпрацювала з Symborg, щоб розширити охоплення і запропонувати фермерам оптимізатор ефективності поживних речовин Utrisha™ N і Блу™ N в межах угоди між двома компаніями. Інноваційний біостимулятор природного походження дозволяє рослинам фіксувати азот з повітря та робити його доступним для рослин, забезпечуючи альтернативне додаткове джерело азоту та потенційно знижуючи викиди парникових газів від використання добрив.

Corteva використовуватиме об’єднані потужності, щоб розширити поточні рішення Symborg, а також розробити нові продукти.

«Інтеграція з Corteva — це можливість посилити наш вплив у цій галузі, допомагаючи фермерам у вирішенні поточних і майбутніх викликів. Крім того, це можливість стати відповіддю на суспільний попит на безпечні та стійкі продукти харчування», — зазначив партнер-засновник і генеральний директор Symborg Хесус Хуарес.

Фінансові умови угоди не розголошуються.


Для довідки: Corteva Agriscience — це глобальна виключно сільськогосподарська компанія, акції якої котируються на біржі. Компанія поєднує передові інновації, активну взаємодію із клієнтами та оперативну діяльність з метою вигідної розробки рішень для серйозних глобальних викликів, з якими стикається сільське господарство. Corteva створює переваги на ринку завдяки своїй унікальній стратегії дистрибуції та збалансованому, глобально різноманітному портфелю насіння, засобів захисту рослин, а також цифрових продуктів та послуг.