Виробник трав’яних чаїв запускає нову лінійку продуктів

01 червня 2022, 08:00 1357

Компанія «Мольфар Еко», яка виробляє трав’яні чаї під брендом Molfar organic tea, цього року розширює асортимент, розпочавши виробництво нової лінійки продуктів.

Про це у прямому ефірі Instagram розповів засновник ТОВ «Мольфар Еко» Євген Гончаренко.


propData.content.image
Євген Гончаренко, засновник ТОВ «Мольфар Еко»

«У нашій лінійці маємо сім різновидів чаїв на основі кипрію вузьколистого ферментованого в поєднанні з різними інгредієнтами. Минулого року ми створили нову лінійку продуктів, протестували і зараз запустили в серійне виробництво. Ці чаї будуть дуже цікавими за своїм складом, оскільки такого поєднання компонентів я ще не зустрічав»

За його словами, нові чаї виходитимуть під брендом «Molfar зілля». Кожен із них матиме в складі мікси з п’яти компонентів, серед яких — ферментований лист чорниці, ліщини, суниця. 

Євген Гончаренко розповідає, що виробництво чаю на фабриці компанії «Мольфар Еко» відбувається за світовими стандартами, як у Китаї та Індії. Листя підв’ялюється, скручується на роллерах, ферментується, прожарюється.

«З середини червня вже почнеться новий сезон збирання квіток кипрію, який інтенсивно цвіте до середини липня. Загалом сезон триває до кінця серпня. Тож на початку вересня нова лінійка чаїв буде вже в продажу», — зазначає засновник ТОВ «Мольфар Еко».


Для довідки: виробничі потужності органічного підприємства ТОВ «Мольфар Еко» знаходяться в екологічно чистому районі Карпат біля с. Пилипець Хустського району. Компанія заснована у 2016 році. Продукція представлена в мережі GoodWine, в 70-ти магазинах «Сільпо» у «Лавці Традицій», мережі магазинів UA Made. 


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua