За його словами, нові чаї виходитимуть під брендом «Molfar зілля». Кожен із них матиме в складі мікси з п’яти компонентів, серед яких — ферментований лист чорниці, ліщини, суниця.
Євген Гончаренко розповідає, що виробництво чаю на фабриці компанії «Мольфар Еко» відбувається за світовими стандартами, як у Китаї та Індії. Листя підв’ялюється, скручується на роллерах, ферментується, прожарюється.
«З середини червня вже почнеться новий сезон збирання квіток кипрію, який інтенсивно цвіте до середини липня. Загалом сезон триває до кінця серпня. Тож на початку вересня нова лінійка чаїв буде вже в продажу», — зазначає засновник ТОВ «Мольфар Еко».
Для довідки: виробничі потужності органічного підприємства ТОВ «Мольфар Еко» знаходяться в екологічно чистому районі Карпат біля с. Пилипець Хустського району. Компанія заснована у 2016 році. Продукція представлена в мережі GoodWine, в 70-ти магазинах «Сільпо» у «Лавці Традицій», мережі магазинів UA Made.
Людмила Лебідь, AgroPortal.ua