Таку думку в коментарі для AgroPortal.ua висловив директор та засновник компанії «Мак-Вар Екопродукт» Олексій Вартаньян.
«Мак-Вар Екопродукт» — єдина в Україні компанія, що виготовляє макарони, які офіційно визнані дієтичними.
За словами засновника, для того, щоб продукт компанії став впізнаваним, знадобилось два роки.
Спочатку прибуток з виробництва «здорових» макаронів компанія повністю пускала на «розкрутку» цього продукту. Лише після цього змогли направляти частину прибутку на модернізацію і розширення виробництва, а пізніше — і на власний дохід.
Обладнання для виробництва макаронів використовують виключно вітчизняне. Воно найбільше пристосоване для сировини, з якою працює «Мак-Вар Екопродукт».
Наприклад, італійські макаронні преси виготовляють або дуже малої потужності для використання у ресторанах і магазинах кулінарії, або дуже потужні для великих підприємств. До того ж, вони розраховано виключно на використання макаронної крупки, в не борошна.
Ірина Кравченко, AgroPortal.ua