Продукти з Неймовірної крафтової торбини презентують на New Food Summit

12 жовтня 2024, 06:48 311

Онлайн-видання AgroPortal.ua за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні презентує на ключовій агріфуд-події New Food Summit локальні продукти з «Неймовірної крафтової торбини» — онлайн-платформи, яка об’єднала продукцію фіналістів конкурсу «Неймовірні села України» та учасників проєкту «Інстафермери».

Про це повідомляє інтернет-видання AgroPortal.ua.

New Food Summit передбачає проведення не лише панельних дискусій, нетворкінг-сесій та виставкову зону, а й New Food Bar — унікальну можливість продегустувати протягом події їжу та напої нового покоління.

«Всі учасники події будуть мати змогу познайомитися з нашою «Неймовірною крафтовою торбиною», яка містить наразі продукти від 40 українських виробників. Серед них — кооперативи, фермери та жителі неймовірних українських сіл. Реалізують свій продукт вони через Instagram, Facebook і навіть TikTok», — зазначають в AgroPortal.ua.

На крафтовій локації буде представлено 11 продуктів з торбини, а саме:

  • цукати з маленького неймовірного села на Дніпропетровщині;
  • маринований перець від фермерки з Вінниччини;
  • лавандова олія з полтавської екосадиби;
  • криворізькі чипси з батату;
  • кава з жолудів із харківського екопоселення;
  • м’ясні джерки з високогірного карпатського села Шепіт;
  • закарпатський крафтовий шоколад;
  • конопляний енергетичний батончик;
  • карпатський чай та пастила;
  • сушене гарбузове насіння з Волині;
  • найдорожче сало з Полтавщини.

Окрім презентації, на крафтовій локації AgroPortal.ua буде проведено дегустацію «найдорожчого сала в Україні» від полтавських виробників — 15 жовтня з 11:00 до 16:00.

«Наразі в нашому асортименті 10 видів сала: фірмове сало з копченою паприкою, закуска козацька з часником і кропом, сало класичне з сумішшю перців, сало пікантне з сушеними томатами та базиліком, сало традиційне з травами, закуска з сала гостра, сало з медом і гірчицею, сало в соусі теріякі, сало запечене тощо. Зараз працюємо ще над двома видами, будемо розширювати асортимент й надалі», — розповідають власники бізнесу Віталій та Марина Мостові.