Один із найбільших виробників круп побудує переробний завод на заході України

07 квітня 2023, 09:50 9840

Компанія «ТЕРРА» на Харківщині виробляє натуральні продукти харчування на основі зернових та бобових культур, планує інвестувати в модернізацію виробництва $1,5 млн та побудувати переробний завод на заході України, де вироблятимуться нові види продуктів.

Про це AgroPortal.ua розповів співзасновник ТОВ «ТЕРРА» Олександр Ясинський.

propData.content.image

Ця реконструкція дуже допоможе у розвитку нашого підприємства щодо кількості продукції. Ми автоматизуємо деякі процеси, на які раніше не вистачало часу та коштів. По-друге, плануємо масштабування нашого бізнесу — це будівництво потужного переробного виробництва на заході України з новими видами продуктів. 

За словами Олександра Ясинського, паралельно компанія розвиває власну мережу збуту, тобто фірмову торгівлю. Перший магазин уже відкрили та напрацьовують усі бізнес-процеси торгівлі.

«Ми ж виробники і маємо досвід у виробництві та продажі великих обсягів, але у нас не дуже експертне розуміння роздрібної торгівлі. Ми будуємо вертикальну інтеграцію, придивляємось до земельних активів, переробка у нас є, збут також буде. Це основне бачення нашого розвитку цього року і надалі. Але головне і найважливіше — це перемогти агресора і взяти участь у відновленні та відбудові нашої країни»,  зазначив Олександр Ясинський. 


Тетяна Ярмоленко, AgroPortal.ua