Жири допомагають засвоїти в 3 рази більше каротиноїдів, в тому числі лікопіну і бета-каротину, а також антиоксидантів.
Залізо, що міститься в яловичині, засвоюється набагато ефективніше, якщо їсти продукти з високим вмістом вітаміну С.
Якщо додати до дикого рису часник, то цинк і залізо із зернової культури засвоюються в рази краще.
Вітаміни В і С, які містяться в полуниці, краще засвоюються в поєднанні з цільнозерновими пластівцями. Можна додати знежирений йогурт.
Для кращого засвоєння заліза в тофу можна додати до страви болгарський перець, в якому вітаміну С міститься більше, ніж в апельсині.
Для кращого засвоєння вітаміну D додавайте в їжу жирну рибу, таку як лосось, сардини або форель.
Жири, що містяться в авокадо, допомагають організму краще засвоювати каротиноїди і вітамін А.
Просте з'єднання білка і корисних вуглеводів відмінно підходить для відновлення м'язів після тренувань.
Речовина пиперин з чорного перцю примножує силу багатьох добавок, а особливо покращує засвоєння корисних елементів, які містяться в каррі.
Ідеальне поєднання, в якому цитрусовий сік допомагає засвоюватися здоровим антиоксидантам — катехінам, що містяться в зеленому чаї.
AgroPortal.ua за матеріалами Аdme.ru