UKRAVIT відкрила Інститут здоров'я рослин

07 червня 2018, 13:41 4676

Група компаній UKRAVIT сьогодні, 7 червня 2018 р., відкрила науково-дослідний інститут «Інститут здоров'я рослин» (Crop Care Institute) в м. Черкаси.

Про це повідомляє кореспондент AgroPortal.ua

За словами власника ГК UKRAVIT Віталія Ільченка, наукова установа об'єднає найкращих вчених зі світовим досвідом, які працюватимуть на найсучаснішому обладнанні.

«Важливою складовою діяльності Інституту є екологічний напрямок, зокрема, відновлення родючості земель і збереження ресурсів», — додав Віталій Ільченко.

Як говорять в компанії агробіологічний сервіс змінить формат ведення сільського господарства. Фахівці «Інституту здоров'я рослин» надаватимуть системну кваліфіковану підтримку та розроблятимуть індивідуальні рішення на основі особливостей кожного клієнта.

«N.B.» Інститут здоров'я рослин, або Як Ukravit науку впроваджує в практику

За такого підходу, вважають у компанії, аграрій зможе максимально використовувати потенціал своєї землі, зберігати і підтримувати її родючість, оптимізувати витрати на виробництво та збільшити рентабельність.


Для довідки: UKRAVIT була заснована в 1999 р. Група займається виробництвом засобів для знищення побутових комах та гризунів, засобів захисту рослин, мінеральних добрив з мікроелементами, а також стимуляторів і регуляторів росту рослин.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua