Українські виробники борошна та круп вийдуть на ринок Західних Балкан

10 жовтня 2024, 14:58 336

В2В бізнес-форум «Українські борошно, крупи, макаронні та хлібні вироби на ринках Західних Балкан» відбудеться 25 жовтня 2024 року в м. Скоп’є, Північна Македонія.

Як повідомляють організатори, в межах заходу українськими виробниками борошна, круп, макаронів, хлібних виробів та іншої продукції будуть проведені перемовини з представниками провідних торговельних мереж та оптових покупців із Північної Македонії, Косово, Албанії та Боснії і Герцеговини. 

«У межах зустрічі відбудеться презентація української продукції та буде надано інформацію про умови постачання продукції на ринок Західних Балкан і документальний супровід діяльності українських представництв у країнах регіону», — говориться у повідомленні.

Бізнес-форум проходитиме у готелі Bushi Resort&SPA

Організатор заходу — спілка «Борошномели України». Підтримку надають Програма USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО), Торгово-промислова палата України, компанія Urban Consult MK, Посольство України в Північній Македонії.

Зареєструватися на форум можна за посиланням, внесок за участь української компанії в В2В форумі — 270 євро. 

З організаційних питань можна звертатися: Дмитро Романов (Україна) на WhatsApp або Telegram +380 95 409 70 07, Олександр Урбановіч (П. Македонія) на WhatsApp або Telegram +389 71 346 457.