Безпека роботи в сутінках: якісне додаткове освітлення для трактора

08 листопада 2022, 17:36 2122

Зараз фермерам потрібно забезпечити достатню обробку угідь якісною агрохімією, щоб результати наступної посівної були ще кращими. Цей процес потребує швидкості — необхідно встигнути до холодів, тим часом, за прогнозами вже очікуються заморозки та сніг у другій половині листопада.

До того ж, значно скоротився світловий день, і в масштабах великих господарств може просто не вистачати часу на якісну післяжнивну обробку. Тож працівникам доводиться лишатись на полі після заходу сонця, а робота в сутінках потребує дотримання особливих правил безпеки. Головне з них — потужне та якісне освітлення робочої зони. Про це йдеться у повідомленні компанії ADAM UA.

«Одна з ключових місій команди ADAM UA — економити час аграріїв. Не тільки в контексті покупки габаритної сільськогосподарської техніки, бо це зазвичай довгий і складний процес, але й у таких побутових, здавалось би, дрібницях. В категорії «Додаткове освітлення» на майданчику представлені якісні та надійні освітлювальні прибори. Виготовлені зі стійких до корозії матеріалів, із герметичним корпусом, потужними та економічними світлодіодами — те, що треба для фермерського автопарку, особливо восени», — зазначає менеджер з постачання ADAM UA Віталій Сіденко. 

На платформі ADAM UA можна знайти потужні фари з широким розсіяним променем, що забезпечать гарну видимість і безпеку як під час польових робіт, так і під час пересування дорогами загального користування. Вони стійкі до вологи та механічних пошкоджень і мають ергономічний дизайн, тож точно прослужать не один сезон. Переходьте на ресурс, обирайте додаткове освітлення для вашого трактора та працюйте продуктивно й безпечно навіть у сутінках!