Ще один виробник молокопродуктів зайшов у проєкт Зроблено в Україні

19 липня 2024, 08:39 1426

Компанія «Білоцерківська агропромислова група» з Полтавщини підтримала ініціативу уряду України щодо програми підтримки вітчизняних товаровиробників «Зроблено в Україні».

к говориться у повідомленні виробника, логотип «Зроблено в Україні» розміщують на пакованні продуктів ТМ «БІЛО» та ТМ «Білоцерківське».

Зазначається, що товари з маркуванням «Зроблено в Україні» говорять споживачеві про те, що вони вироблені в Україні, а значить у середньому до 40% від їхньої вартості повертається в бюджет країни у вигляді податків, зборів і зарплат. 

«Білоцерківська агропромислова група» — лідер українського молочного ринку у категоріях кисломолочних сирів та вершкового масла. З початку повномасштабного вторгнення компанія не зупинялася ні на день. Працівники БІАГР доставляли молочну продукцію по всій Україні у той час, як частина компаній просто зупинилася і полиці супермаркетів були напівпустими. І наразі підприємство оперативно реагує на виклики війни – постійно допомагає ЗСУ, долучалося до формування продовольчого резерву», — підкреслили в компанії. 


Для довідки: «Білоцерківська агропромислова група» — компанія з 60-річною історією, знаходиться на Полтавщині. БІАГР керує кожним етапом виготовлення молочної продукції: має власні поля для посіву агрокультур, власні молочні комплекси, якісне молоко для виготовлення молочних продуктів під брендами «Білоцерківське», «БІЛО», БІАГР. Продукція реалізується в Україні та країни ЄС.