Поля Кусто Агро постраждали від негоди

14 червня 2019, 16:20 3306

Посіви «Кусто Агро» частково постраждали від негоди. У компанії досі триває посівна кампанія.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

«Велика кількість опадів у Житомирській області зумовила підтоплення полів. Найбільше постраждало 150 га соняшнику. На площі сформувались «острівки», які досі утримують вологу», — йдеться у повідомленні.

Цьогоріч негода переважно вплинула на господарства ТОВ «Ліщинське» та ТОВ «Агролайн Україна».

«Вчасно засіяти поля вдалося лише завдяки інноваційним технологіям та наполегливості агрономів. Агровиробники все ж сподіваються отримати велику кількість сходів рослин цього сезону», — йдеться у повідомленні.

Попри несприятливі погодні умови, озимий ячмінь показав високу врожайність, тому господарства розпочинають активну підготовку до жнив.

На сьогодні «Кусто Агро» залишилось засіяти 500 га сої.


Для довідки: «Кусто Агро» є частиною міжнародного холдингу Kusto Group. «Кусто Агро» була заснована для побудови вертикально інтегрованої компанії в галузі аграрного сектору України. Бізнес компанії — це виробництво і реалізація продукції рослинництва з високою доданою вартістю за рахунок інноваційних бізнес-концепцій, задовольняючи зростаючі потреби ринків, що розвиваються за напрямками: рослинництво, елеватори, транспортні послуги та трейдинг. Загальна потужність трьох елеваторів компанії становить 90 тис. т одночасного зберігання.