Lactalis купує чверть італійського виробника сирів

03 серпня 2022, 16:17 2215

Французька компанія Lactalis купує 25% акцій італійського виробника сиру Ambrosi у швейцарської молочної компанії Emmi Group.

Як говориться у повідомленні Emmi Group, продаж є частиною трансформації портфеля компанії, що триває, і «стратегічного фокусу на чітко визначених, прибуткових сегментах зростання, а також пов'язаного з цим зміцнення контрольного пакету акцій».

«Класичні італійські сири, такі як Parmigiano Reggiano та Grana Padano, були ідеальним доповненням до нашого високоякісного традиційного асортименту швейцарських фірмових сирів, але більше не є частиною нашого основного асортименту. Продаж також відображає нашу послідовну стратегічну прихильність до диференційованих концепцій брендів і прибуткових фокусних платформ, таких як готова до вживання кава, фірмові сири, десерти», — прокоментував генеральний директор Emmi Group Урс Ріденер.


Для довідки: Lactalis заснована в 1933 році. Компанії належить 270 заводів у всьому світі. Серед брендів Lactalis — President, Bridel, Lactel, Galbani. Продукція компанії продається у 160 країнах.