Corteva презентувала мультибрендову стратегію в Україні

20 липня 2018, 10:22 5411

Corteva  Agriscience™, сільськогосподарський підрозділ DowDuPont (поєднує бізнеси DuPont Pioneer, DuPont Crop Protection та Dow AgroSciences), презентувала мультибрендову стратегію розвитку насіннєвого бізнесу та анонсувала вихід глобального бренду Brevant™ на український ринок.

Brevant™ приєднається до Pioneer® у складі портфоліо компанії як преміальний насіннєвий бренд, говориться у повідомленні компанії.

Brevant™ замінить Dow Seeds® і матиме посилене портфоліо задля обслуговування сільгоспвиробників. Новий мультибрендовий підхід дозволить Corteva  Agriscience™ значно розширити доступ до інноваційної генетики та насіннєвих технологій.

«З новим сміливим планом впровадження мультибрендової стратегії, Corteva Agriscience™ забезпечить клієнтам більш ширший доступ до інноваційної гермплазми та провідних рішень світового класу. Ми прагнемо поєднати видатні результати здобутку Dow та DuPont і ще  краще обслуговувати наших клієнтів за допомогою диференційованого та посиленого продуктового портфоліо», — прокоментував заступник директора з маркетингу у регіоні Європа, Близький Схід та Африка Corteva Agriscience™ Ет'єнн Буке.

«Brevant™ та Pioneer® служитимуть основою для нашого насіннєвого бізнесу. Ці бренди відрізнятимуться у різних аспектах, включаючи портфоліо продуктів, команду відділу продажів та унікальні рішення для дистриб`юторів. Ми впевнені, що такий підхід в найближчі роки забезпечить стабільне зростання нашої присутності на українському насіннєвому ринку», — пояснив керівник бізнесу Corteva Agriscience™ в Україні Сергій Харін.  

На початку 2018 року насіннєвий бренд Brevant™ було представлено фермерам Латинської Америки, Канади та окремих країн Європи. В Україні насіннєві продукти Brevant™ будуть доступні в низці культур, включаючи кукурудзу, соняшник, а також озимий ріпак.

DuPont Pioneer та Dow AgroSciences продовжуватимуть виконувати програму, продуктові та сервісні зобов`язання для  існуючих замовлень з насіння. У разі виникнення додаткових питань замовникам та дистріб`юторам потрібно звертатись до представників компанії в регіоні або менеджерів по роботі за клієнтами.


Для довідки: Corteva Agriscience™, сільськогосподарський підрозділ DowDuPont (NYSE: DWDP), має стати публічною незалежною компанією, коли попередньо оголошений процес роз'єднання завершиться до червня 2019 року. Підрозділ поєднує в собі сильні сторони DuPont Pioneer, DuPont Crop Protection та Dow AgroSciences. Corteva Agriscience™ забезпечує виробників в усьому світі найповнішим портфелем у галузі, в тому числі деякі з найвідоміших брендів у сільському господарстві: Pioneer®, Encirca®, нещодавно представлений Brevant™ Seeds, а також удостоєні нагород продукти захисту рослин, одночасно представляючи ринку нові продукти надійного портфоліо.