Corteva модернізує насіннєвий завод на €5 млн

18 січня 2022, 13:18 294

Джерело фото: Corteva Agriscience

Corteva Agriscience інвестує майже €5 млн у свій виробничий завод в Австрії з метою покращення техніки безпеки та підвищення ефективності процесів.

Як говориться у повідомленні компанії, завдяки інвестиціям було збудовано новий цех та реалізовано можливість «заднього вивантаження», яке дозволить співробітникам безпечніше та ефективніше вивантажувати качани кукурудзи.

Модернізація підприємства з виробництва насіння кукурудзи згідно з трирічним проєктом вже запущена в роботу. Парндорф є стратегічно важливим виробничим майданчиком гібридного насіння для Австрії та інших країн, включаючи Україну. Територія цього підприємства також включає дослідницьку станцію, регіональну лабораторію з тестування кукурудзи та комерційний відділ Австрії та Швейцарії.

«Ці інвестиції відображають нашу постійну цілеспрямовану роботу зі збільшення нашого виробництва якісного насіння в Європі. Подальше розширення та модернізація насіннєвого заводу – чудові новини про запровадження інновацій у регіоні. Можливість «заднього вивантаження» відповідає одній з наших основних цінностей у компанії Corteva Agriscience – Жити безпечно – і краще захистить наших співробітників від можливих загроз на робочому місці», — сказав директор з насіннєвого виробництва та організації постачання Corteva Agriscience у Європі Франциско Лінч.

Уточнюється, що інвестиції дозволили звести новий цех замість побудованого в 1983 році, який довелося прибрати, щоб звільнити місце для організації майданчика заднього розвантаження. Новий цех повністю оснащений вбудованою системою захисту, що постійно підтримує надійність критично важливого обладнання з виробництва насіння, а також новою технікою, яка відповідає сучасним стандартам з точки зору виробничої точності та безпеки.


Для довідки: Corteva Agriscience — це публічна, глобальна, винятково сільськогосподарська компанія, яка надає фермерам у всьому світі найповніше портфоліо в галузі – включаючи збалансований та різноманітний вибір насіння, засобів захисту сільськогосподарських культур та цифрові рішення, орієнтовані на максимізацію продуктивності для підвищення врожайності та рентабельності. Corteva Agriscience стала незалежною публічною компанією 1 червня 2019 року. Раніше компанія була сільськогосподарським підрозділом DowDuPont.