Поповнення крафтової торбини. В Україні шукають локальних виробників

01 березня 2023, 08:00 3173

Аграрне онлайн-видання AgroPortal.ua шукає українських крафтових виробників агропродукції задля підтримки малого і середнього аграрного бізнесу, популяризації локального продукту та розвитку сільських територій.

Про це повідомляють організатори ініціативи.

У грудні 2022 року аграрне видання за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні запустило платформу «Неймовірна крафтова торбина», яка об’єднала абсолютно різних виробників крафтової продукції, що виготовляють продукт із душею.

«Крафтова торбина поєднала у собі продукти від 20 українських виробників. Серед них кооперативи, фермери та жителі неймовірних українських сіл. Наразі ми шукаємо нові обличчя серед крафтярів, щоб підтримати та популяризувати локальний український продукт», — йдеться в повідомленні.

За словами організаторів, відібрані продукти стануть учасниками крафтової платформи, а історії їхнього виробництва будуть опубліковані на сайті та в соціальних мережах AgroPortal.ua.

«Щоб розповісти про себе, крафтярам потрібно заповнити анкету. Згодом представник нашого видання зв’яжеться для обговорення подальшої співпраці», — зазначають в онлайн-виданні.