Яблучний шлях: від екологічного саду до полиць європейських супермаркетів
Виробник продукції торгової марки Gaderia, підприємство «Львівський сад» має понад 70 га садів.
Gaderia переважно самостійно вирощує сировину, однак частину фруктів таки закуповує у місцевих фермерів.
На день вдається виготовити 2-2,5 т соку, а на місяць — 5 т оцту, каже в коментарі AgroPortal.ua директор ТОВ «Львівський сад» Володимир Голиш.
Нещодавно Gaderia випустила нову лінійку бальзамічних оцтів, куди увійшли яблучний, лохиновий та малиновий смаки. Новинки витримуються більше року в дубових бочках, натурально ферментуються без використання цукру, барвників чи прискорювачів.
Лідерами продажу компанії є яблучний сік і неочищений оцет.