Наймолодша філія НІБУЛОНа прийняла перші 100 тис. т сільгосппродукції

27 листопада 2020, 11:43 1656

Філія «Зеленодольська», яка була введена в експлуатацію в с. Мар’янське Апостолівського р-ну Дніпропетровської обл. у червні 2020 року, прийняла уже понад 100 тис. т сільгосппродукції.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

За час діяльності підприємство уже завантажило 24 несамохідних судна свого флоту, транспортувавши водними шляхами України 82 тис. т зернових культур.

«Перевантажувальний термінал філії «Зеленодольська» ТОВ СП «НІБУЛОН» є першим підприємством компанії на Дніпропетровщині, на яке аграрії цього регіону чекали довгих 12 років. Тепер усі переваги роботи з «НІБУЛОНом» доступні і їм: скорочення витрат на транспортування зерна, оптимізація використання транспортних засобів, економія часу, справедливі ринкові ціни на сільгосппродукцію у регіоні та ін. Таким чином сільгосптоваровиробники отримують можливість значно заощадити свої кошти, які у свою чергу можуть інвестувати у розвиток свого підприємства, а значить підвищити аграрний потенціал країни», відзначається в повідомленні.

В «НІБУЛОНі» наголошують, що на сьогодні це найсучасніше річкове підприємство компанії, яке оснащене найкращим обладнанням від провідних виробників світу. Завдяки цьому усього за добу перевантажувальний термінал може обслуговувати до 400 вантажівок, просушувати 3,6 тис. т і відвантажувати на водний транспорт 12 тис. т збіжжя. Також потужності філії «Зеленодольська» дозволяють одночасно зберігати 76 тис. т сільгосппродукції, а за рік підприємство може приймати 300 тис. т зерна, що розвантажуватиме внутрішньообласні та міжобласні автошляхи країни на понад 12,5 тис. вантажівок.