Фермер із Херсонщини безкоштовно віддає саджанці

12 квітня 2022, 18:00 3344

Фермер Максим Зарічний з тимчасово окупованої Херсонської області хоче віддати безкоштовно саджанці ожини та суниці садової з відкритою кореневою системою.

Як зазначається, сортів суниці садової налічується близько 8-ми, а саджанців ожини сортів Прайм Арк Фрідом і Чорна Магія — близько 20-ти. Про це пише Ягідник.

«Хто може та хоче висаджувати в Херсоні або вже має можливість поїхати на свою дачу — пишіть, розсаду віддам безкоштовно. У багатьох зараз не те становище, щоб витрачати зайві гроші на саджанці», — написав Максим Зарічний на своїй сторінці у Facebook. 

Фермер зазначає, що восени планує висилати безкоштовно комплекти розсади всім бажаючим. Зокрема, тим, хто вимушено влаштовується на новому місці або в кого загинули рослини та немає коштів на покупку саджанців, але є бажання вирощувати їх.

«Планую допомогти саджанцями людям у нашій зірковій Чорнобаївці. Зрозуміло, що заново побудувати чи полагодити розбиті будинки це не допоможе, але засадити розбиті осколками, снарядами та ракетами городи — так», — зазначив Максим Зарічний.