У Києві розкажуть про створення органічних кластерів

24 квітня 2017, 13:16 1968

Ukrainian Food Valley 25 квітня проведе управлінську дискусію по темі створення органічних кластерів.

Про це повідомляється на сторінці організації в Facebook.

Як відзначають в Ukrainian Food Valley, український ринок органічного харчування існує вже не перший рік. Але ще й донині ситуація наступна:

  • виробник та продукт є, споживач також, але кожен з них існує на різних орбітах, які не перетинаються;
  • споживач не знає, де взяти продукт, а виробник не знає, кому його продати;
  • відсутня комунікація та взаємодія.

«N. B.!» Бернольд Кемперінк: Українці мають навчитися об’єднувати непоєднуване

В рамках заходу історією створення Органічного кластеру та перспективами взаємодії його гравців поділяться:

  • Тетяна Яблонська, керівник ГС «Украінський Органічний Кластер», куратор проекту «Сімейна Корзина organic & slow food»;
  • Тетяна Ситник, експерт з розвитку органічного ринку в Україні;
  • Антон Дундій засновник сімейної органічної ферми «Родинний добробут».

Участь вільна за умови попередньої реєстрації за посиланням.