Ukrainian Food Valley 25 квітня проведе управлінську дискусію по темі створення органічних кластерів.
Про це повідомляється на сторінці організації в Facebook.
Як відзначають в Ukrainian Food Valley, український ринок органічного харчування існує вже не перший рік. Але ще й донині ситуація наступна:
- виробник та продукт є, споживач також, але кожен з них існує на різних орбітах, які не перетинаються;
- споживач не знає, де взяти продукт, а виробник не знає, кому його продати;
- відсутня комунікація та взаємодія.
«N. B.!» Бернольд Кемперінк: Українці мають навчитися об’єднувати непоєднуване
В рамках заходу історією створення Органічного кластеру та перспективами взаємодії його гравців поділяться:
- Тетяна Яблонська, керівник ГС «Украінський Органічний Кластер», куратор проекту «Сімейна Корзина organic & slow food»;
- Тетяна Ситник, експерт з розвитку органічного ринку в Україні;
- Антон Дундій засновник сімейної органічної ферми «Родинний добробут».
Участь вільна за умови попередньої реєстрації за посиланням.