Українські равлики з’являться у вітчизняних супермаркетах

27 грудня 2021, 09:00 1247

Заморожені напівфабрикати з равликів компанія «Равлик 2016» не лише експортує до Європи, цього року підприємство зробило перші поставки своєї продукції до українських торговельних мереж.

Про це розповів власник господарства «Равлик 2016» Сергій Данилейко під час мітапу «Равликові ферми та равликівництво: Кращі агропрактики».

«Наші заморожені напівфабрикати вже постачаємо до Канади, Японії, Франції, Іспанії. Цього року вперше уклали угоду на постачання до українських торговельних мереж — «Метро» та «Сільпо». Зізнаюсь, що не чекав зацікавленості від українського ритейлу на постачання цих товарів», — зазначає Сергій Данилейко.

За його словами, щоб зрозуміти попит і смаки споживача, тестово було вироблено 38 напівфабрикатів, з яких для масового виробництва та реалізації було обрано 4 позиції. 

Сергій Данилейко переконаний, що в умовах високої конкуренції в усіх сферах економіки досягти успіху зможе лише той, хто експериментує, застосовує нові підходи, втілює в життя інноваційні ідеї та знаходить нові напрями ведення бізнесу. 

«Ми й надалі плануємо рухатися тільки вперед та найближчими роками стати відомим постачальником равликів у Європі. Адже сьогодні в Україні є всі необхідні для цього ресурси», — стверджує Сергій Данилейко.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua