Вітчизняні виробники молочної продукції продовжують працювати

09 березня 2022, 09:00 1325

Міжнародні виробники молочної продукції призупинили роботу в Україні. Водночас Білоцерківський молочний комбінат, Тульчинський маслосирзавод, Крижопільський та Решетилівський сирзаводи — виробничі майданчики «Терра Фуд» та ще 2-3 українські молочні компанії продовжують роботу.

«Кожного дня наші співробітники виходять на заводи і між сигналами сирен продовжують виконувати свою роботу. Якісне харчування для українців не менш важливе, ніж зброя. Наразі ми зосередилися на виробництві молочної продукції тривалого зберігання (UHT молоко, вершки). Також у фокусі масло, тверді та плавлені сири ТМ «Ферма», — коментує ситуацію segodnya директор з розвитку та інновацій «Терра Фуд» Анатолій Дроздов.

За його словами, компанія продовжує відвантажувати продукцію до мереж та роздрібних магазинів, де тільки це можливо. Кожного дня безкоштовно передає продукцію ТМ «Ферма», Premialle «Біла лінія», «Тульчинка» волонтерам та районним адміністраціям у регіонах, де працюють підприємства. 

«Терра Фуд» готова надати гуманітарну допомогу всім, хто цього потребує. За наявності власного транспорту продукцію можна забрати на одному зі складів компанії.