Новий преміальний бренд прошутто TOMASO з’явився на ринку України.
Про це у Facebook повідомив австрійський бізнесмен Томас Бруннер, який створив свиноферму
на Черкащині.
«Кілька років тому в мальовничій сільській
місцевості Черкаської та Київської областей зародилося мистецтво виготовлення
українського прошутто», — зазначив він, додавши, що цей процес складний і
вимагає терпіння до досвіду.
Томас Бруннер розповів, що розпочався процес з
ретельного відбору найкращих свинячих ніжок, вирощених без жодних антибіотиків
та гормонів на свинофермі «Агроплюс 2006». Далі свинина була приправлена морською
сіллю та залишена сушитися. В результаті після 24 місяців і більше вийшло
прошутто найвищого ґатунку.
За словами фермера, тепер м’ясо доступне у
магазинах GOODWINE в Києві.
«Чимало австрійців та італійців, які вже
скуштували його, були дійсно вражені фантастичною якістю та тим, що воно
зроблене в Україні», — додав Томас Бруннер.