Терра Фуд підтвердила якість продукції для веганів

23 жовтня 2020, 14:50 2699

Компанія «Терра Фуд» отримала міжнародний сертифікат Vegan Society, одного з найбільш шанованих і авторитетних веганських товариств у світі.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

«Головною ідеєю організації є заборона на вживання в їжу будь-яких продуктів тваринного походження і використання тварин для проведення досліджень в медичній та косметичній галузях», — зазначають в компанії.

У «Терра Фуд» уточнили, що створенням продукції, яка відповідає стандартам Vegan Society, займалися співробітники, для яких веганство, — стиль життя і частина світогляду.

«Розвиток напряму для веганів почали з експорту веганського масла», — додали в компанії.

Крім того, зазначається, що логотип Vegan на упаковці означає: у продукті відсутні будь-які інгредієнти і домішки тваринного походження; на всіх етапах виробництва продукту не використовувалися компоненти тваринного походження; ні кінцевий продукт, ні його окремі компоненти не проходили тестування на тваринах; при розробці і в процесі виробництва продукту та його компонентів не використовувалися генно-модифіковані організми та речовини, що містять гени тварин.


Для довідки: «Терра Фуд» заснована в 1999 р. Виробничі потужності розраховані на 43 тис. т сиру, 113,6 тис. т вершкового та вершково-рослинного масла, а також 120 тис. т продукції з незбираного молока на рік.