ТАС АГРО змінює структуру посівних площ

11 квітня 2022, 15:25 929

Агрохолдинг «ТАС АГРО» розпочав посів ярих культур. Під час весняної посівної кампанії заплановано засіяти 57,7 тис. га. У зв’язку із воєнними діями в Україні структура посівних площ змінилася.

«Виробничий сезон 2022 року безперечно буде найскладнішим в історії України. Проте я впевнений, що ми зможемо впоратися зі всіма негараздами і забезпечити продовольчу безпеку нашої держави. Усі підготовчі роботи були проведені належним чином і своєчасно. Компанія повністю забезпечена посівним матеріалом, добривами, засобами захисту рослин та паливно-мастильними матеріалами для того, щоб провести посівну в оптимальні терміни», — повідомив в.о. генерального директора «ТАС АГРО» Нил Неміровченко.

За його словами, у зв’язку з експортними труднощами та заради оптимізації витрат компанія дещо скоригувала структуру посівів. Так, цьогоріч зменшить площі під кукурудзою (13,1 тис. га), але збільшить посів соняшнику (31 тис. га) та сої (13,6 тис. га). 

«Я вдячний кожному співробітнику нашої компанії за відповідальну і професійну працю без вихідних та з максимальною віддачею й залученням у процес», — зазначив Нил Неміровченко.

Окрім посівної, компанія «ТАС АГРО» продовжує виконувати агротехнологічні операції з підготовки ґрунту і внесення добрив на посівах озимих відповідно до термінів вегетації.


Для довідки: «ТАС АГРО»  обробляє понад 80 тис. га земель у Чернігівській, Сумській, Київській, Вінницькій, Кіровоградській, Херсонській та Миколаївській областях. Компанія працює в різних сферах сільського господарства (рослинництво, тваринництво, зберігання зернових).