ТАС Агро завершила посівну: під ярими культурами понад 51 тис. га

26 травня 2023, 13:50 1527

В компанії «ТАС Агро» стовідсотково завершили весняну посівну кампанію. Всього в агрохолдингу під урожай 2023 року засіяно 51,5 тис. га ярих культур.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Відзначається, що в посівах найбільшу частку займають кукурудза — 24,1 тис. га, соняшник — 15,9 тис. га, під сою відведено 11,5 тис. га.

Порівняно з минулим роком зменшилися площі під олійними культурами та збільшено під зернову групу.

«У зв’язку із дощовою та прохолодною погодою у березні-квітні посівна кампанія стартувала із невеликим запізненням. Площа посівів загалом не змінилася, проте до структури посівів було додано кілька нішевих культур», — розповів заступник генерального директора з операційних питань Андрій Загорулько.

За його словами, відмінна організованість команди «ТАС Агро» та її великий досвід дозволили ефективно реагувати на виклики і забезпечити успішне проведення та завершення посівної кампанії.


Для довідки: «ТАС Агро» — провідна аграрна компанія України, що динамічно розвивається. На сьогодні обробляє понад 80 тис. га земель у Чернігівській, Сумській, Київській, Вінницькій, Кіровоградській та Миколаївській областях. Компанія працює в різних сферах сільського господарства (рослинництво, тваринництво, зберігання зернових).