ТАС Агро засіє яровими культурами понад 60 тис. га

09 квітня 2021, 12:46 2767

Компанія «ТАС Агро» станом на початок квітня розпочала посів кукурудзи.

Як говориться у повідомленні компанії, загалом у 2021 р. заплановано посіяти понад 42 тис. га кукурудзи, сої — 3,5 тис. га, соняшника — 15 тис. га.

Зазначається, що посівна компанія стартувала з Південного та Центрального кластерів компанії, які включають Миколаївську та Кіровоградську області.

«Компанія «ТАС Агро» якісно підготувалася до весняної посівної компанії. Усі господарства забезпечені насіннєвим матеріалом, добривами, засобами захисту рослин та паливно-мастильними матеріалами. Незважаючи на пізній старт посівної, що було викликано погодними умовами, переконаний, що усі роботи буде виконано в оптимальні агрономічні терміни. У посівній задіяно сучасні комплекси, які збільшують точність висіву та підвищують продуктивність робіт», — розповів директор з виробництва ТОВ «ТАС Агро» Віктор Белкот.

Напередодні старту посівної було відремонтовано автопарк та всю сільськогосподарську техніку. У зв«язку з продовженням карантинних обмежень усі співробітники забезпечені антисептиками та засобами індивідуального захисту.


Для довідки: ТОВ «ТАС Агро» — провідна аграрна компанія України, яка динамічно розвивається. На сьогодні агрохолдинг обробляє більше 80 тис га сільськогосподарських угідь, об»єднує близько 25 тис пайовиків, які проживають в Чернігівській, Київській, Вінницькій, Кіровоградській та Миколаївській областях. Компанія працює в різних сферах сільського господарства (рослинництво, тваринництво, зберігання і переробка).