Стасі Насіння змінює бренд виробництва на Corteva Agriscience

21 червня 2019, 14:37 3332

Насіннєвий комплекс ТОВ «Стасі Насіння», услід за успішним відокремленням Corteva Agriscience від DowDuPont, змінює бренд виробництва.

Відтепер комплекс працюватиме під новим корпоративним ім'ям — Corteva Agriscience, і вироблятиме високоякісне насіння потужних світових брендів Pioneer та Brevant Seeds, йдеться у повідомленні компанії.

Наразі на заводі у форматі повного циклу випускається насіння кукурудзи та соняшнику брендів Pioneer та Brevant Seeds, а також здійснюється пакування насіння ріпаку бренду Brevant Seeds за інноваційною технологією Easy Open.

«Ми щиро раді приєднатися до нового етапу розвитку нашої компанії та готові разом досягати нових цілей і найкращих результатів під брендом Corteva Agriscience. Ми постійно вдосконалюємось та зростаємо, працюючи разом, щоб виробляти високоякісне насіння для українських сільгоспвиробників», — сказав директор насіннєвого комплексу ТОВ «Стасі Насіння» Сергій Комар.


Для довідки: виробництво у с.Стасі працює з 2013 року. У будівництво комплексу було інвестовано понад $56 млн. Річна потужність комплексу — 500 тис. посівних одиниць насіння кукурудзи та 200 тис. посівних одиниць насіння соняшнику. У планах Corteva Agriscience — подальше збільшення потужності на 20-30% впродовж наступних 5 років. Для виробництва в Україні в 2019 році ведеться співпраця з 31 господарством.

На розвиток села Стасі з моменту свого заснування комплекс вже спрямував 2,6 млн грн — для покращення інфраструктури, сфери медицини, освіти та соціального життя громади.

3 червня Corteva Agriscience завершила відокремлення від DowDuPont та розпочалася торгівля акціями компанії на Нью-Йоркській фондовій біржі (NYSE) під новим символом CTVA.

Corteva Agriscience™ надає сільгоспвиробникам по всьому світу найповніший портфель в галузі, що дозволяє їм максимізувати врожай і прибутковість — включаючи деякі з найбільш визнаних брендів у сільському господарстві: Pioneer®, Granular®, Brevant™ seeds. Компанія виводить на ринок нові продукти потужного портфоліо діючих речовин та технологій. Corteva Agriscience стала незалежною публічною компанією 1 червня 2019 року. Раніше компанія була підрозділом сільського господарства DowDuPont.