НІБУЛОН приєднався до проєкту з реінтеграції ветеранів у цивільне життя

24 жовтня 2024, 18:00 105

ТОВ СП «НІБУЛОН» працевлаштовуватиме не тільки ветеранів, яких було мобілізовано до лав ЗСУ з підприємства, але й залучатиме всіх громадян, які повертаються з військової служби.

Про це говориться у повідомленні компанії у Facebook.

«Ми створюємо спрощений механізм та залучаємо профільні організації, такі як Платформа «Курс», для того, щоб забезпечити швидку та підтримуючу реінтеграцію ветеранів та ветеранок у цивільне життя. Зараз, коли разом із Veteran Hub ми набули необхідних організаційних навичок, можемо розширювати межі реінтеграції та залучати спеціалістів з військовим досвідом з ринку, яким «НІБУЛОН» цікавий як роботодавець», — коментує директорка з персоналу Яна Романенко.

У компанії зазначили, що платформа надає можливість ветеранам російсько-української війни навчитися конкретній спеціальності в форматі онлайн. 

«Після навчання на платформі ветерана запрошує на співбесіду майбутній роботодавець. Таким чином, проєкт прибирає стрес пошуку нової роботи…», — підсумували в компанії. 


Для довідки: до війни компанія «НІБУЛОН» обробляла 82 тис. га землі, володіла і управляла мережею внутрішніх елеваторів і річкових терміналів і сучасним морським терміналом, розташованим у Миколаєві. «НІБУЛОН» експортувала переважно кукурудзу, пшеницю і ячмінь у більш ніж 20 країн світу. Крім того, компанія мала широку лінійку флоту (річковий, морський і змішаний).