Про це розповів власник компанії «Медовий спас» Сергій Липко під час Медового марафону 2020: «Додана вартість у медовому бізнесі та криза, як час можливостей».
«Ми думаємо, що саме цей напій стане напоєм року, лідером продажів, тому що має дуже цікаві смакові властивості. І якщо порівнювати фізико-хімічні властивості винограду і аґрусу, то аґрус перевищує виноград за наявністю та кількістю мікроелементів. Тому напій вийшов надзвичайний, цікавий, витончений», — розповідає Сергій Липко.
За його словами, виробництво сікери — одне із найскладніших виробництв у харчовій галузі, де задіяно багато процесів, пов«язаних із бродінням, зберіганням, є багато тонкощів, які потребують наявності промислової технології.
«Якщо ми відпрацювали якусь рецептуру, то цей напій має бути однаковим за смаковими якостями. Для виробництва всіх наших видів сікери — «Медова Витримана», «Медова Червона», «Медова Рожева» і «Медова Особлива» — ми використовуємо монофлорні меди, які збираються з одного сорту рослин. Ми беремо липовий та соняшниковий мед. В новому напої з аґрусу ми використовуємо липовий мед», — зазначає Сергій Липко.
Людмила Лебідь, AgroPortal.ua