LUBNYMASH випускає нову поліпшену генерацію зерносушарок

17 жовтня 2024, 12:45 322

Кожного року на заводі LUBNYMASH проводять модернізацію та вдосконалюють обладнання і зерносушарки. Наприклад, нова генерація зерносушарок відрізняється від попередньої за декількома суттєвими поліпшеннями.

Про це AgroPortal.ua повідомили на підприємстві.

У конструкції повітряних коробів замість змінного перерізу використовується стале січення з додатковими аеродинамічними дефлекторами. Вони встановлені з боку руху гарячого повітря. Такий підхід гарантує рівномірне розподілення агента сушіння по всій довжині коробу.  

«Таке нововведення, разом із однаковою товщиною шару зерна між коробами, дозволяє повітрю забирати вологу однаково ефективно в будь-якій точці розрізу зернової шахти», — відзначають на заводі LUBNYMASH.

Також переглянули маршрути всіх повітряних потоків усередині зерносушарки. Це дало змогу доставляти агент сушіння в товщу зерна по всій висоті зерносушарки з однаковими тиском та температурою. Крім того, значно модернізували зону охолодження, що підвищило ККД системи рекуперації тепла. Це дало змогу значно скоротити витрати як на нагрівання повітря до заданих температур, так і встановити вентилятори з більшою енергоефективністю.


Вікторія Полевик, AgroPortal.ua