Завод Fonterra в Елтемі (Таранакі, Нова Зеландія) проводить значну модернізацію з метою розширення виробництва сиру.
Як повідомляє пресслужба компанії, це розширення обумовлене різким зростанням світового попиту з боку ресторанів швидкого обслуговування (QSR).
Операційний директор Fonterra в Елтемі Келвін Грей пояснив, що додаткові потужності дозволять кооперативу спрямовувати більше молока на дедалі більший канал громадського харчування.
«З цією новою зміною ми додамо близько 6000 метричних тонн моцарели IQF до нашого річного обсягу — цього достатньо для начинки понад 40 млн піц. Ми також інвестуємо в модернізацію наших ліній з нарізки сиру, тож зможемо виробляти сир для додаткових 200 млн бургерів щороку», — уточнив він.
Зазначається, що Fonterra Eltham спеціалізується на виробництві сирних продуктів для кооперативу Foodservice. Продукція з Елтема експортується до більш ніж 50 країн світу і використовується у таких закладах як McDonald's або Pizza Hut.