Digital Field: 7 кроків для збільшення прибутковості колосових

03 серпня 2021, 10:20 2267

Полігон аграрних інновацій Digital Filed знову збере аграріїв для обговорення ключових питань агросезону та демонстрації результатів різних експериментів із технологіями вирощування культур. Цього разу в епіцентрі уваги — колосові: способи збільшення прибутковості на всіх етапах — від удобрення та посіву до ціни збуту.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Повідомляється, що перша частина заходу пройде у форматі агродіалогу, учасниками якого стануть провідні галузеві спеціалісти різних компаній. Друга ж частина пройде на полях Digital Field, де аграрії зможуть оцінити агрономічні та економічні результати різних експериментів з технологіями вирощування культур та побачити роботу техніки.  

На заході будуть обговорюватись ті моменти виробництва, у яких можна заощадити, заробити більше, покращити результат. Зокрема, говоритимуть про успішні практики вирощування колосових сезону 2020-21 рр., якість насіння, алгоритми підбору сорту до конкретних умов та вдалі комбінації сортів у посівах. Також обговорюватимуться деталі технології посіву: від параметрів висіву чи різних типів сошників до особливості бінарних посівів.

Створення ефективної системи живлення колосових — одна з ключових тем заходу. Розмова розгортатиметься довкола запитань: «Як заощадити на добривах, але отримати максимальний результат?», «Які дієві алгоритми основного та додаткового удобрення?», «Яке добриво працює краще: рідке чи гранульоване? І, зрештою, де: в рядку чи в міжрядді?». До того ж, висновки щодо цього запитання можна буде зробити і самостійно, оглянувши результати відповідних дослідів на демополі.

Профільні спеціалісти розкажуть про тенденції у розвитку хвороб і шкідників колосових у цьому сезоні та поділяться порадами щодо боротьби з ними. Зокрема, розкажуть про нюанси осіннього внесення гербіцидів.

Також експерти проконсультують, як мінімізувати втрати при збиранні та що робити з полеглими посівами.

Вдало реалізувати врожай подекуди складніше, ніж його виростити. Яка ситуація на ринках України та решти світу, й коли чекати на гарні ціни? Про це розкажуть аналітики ринку.

Також під час Дня поля буде оприлюднено результати дослідів із різних технологій живлення, захисту та параметрів висіву ярої пшениці на полігоні Digital Field. Цікавим буде і технічний блок заходу, під час якого можна буде подивитися техніку для реалізації різних етапів виробничого процесу.


Для довідки: День поля відбудеться 9 серпня на території компанії AgriLab за адресою: вул. Броварська, 2, c. Велика Олександрівка, Броварський р-н, Київська обл.

Участь у заході безкоштовна. Зареєструватися.