Дібрівка Агросервіс планує експортувати 300 т замороженої малини

27 липня 2020, 09:10 2499

В тому році ТОВ «Дібрівка Агросервіс» експортувало 140 т замороженої органічної малини, в планах на цій рік – 300 т. Господарство має замовлення з Бельгії, Нідерландів та ще кількох країн.

Про це розповів власник ТОВ «Дібрівка Агросервіс» Юрій Демцюра під час XXV регіонального форуму «Органічна Україна. Київ».

«В Європі дуже зацікавлені в нашій продукції, оскільки цього сезону основний європейський виробник органічної малини — Сербія втратила понад 30% урожаю через град. Тому в Європі зараз почався ажіотаж щодо малини і це додало 0,35-0,45 євроцентів\кг в ціні в порівнянні з минулим роком», — розповідає Юрій Демцюра.

Продукція «Дібрівка Агросервіс» орієнтована лише на ринок Європи. Юрій Демцюра зазначає, що в Україні відсутній ринок малини, зі свіжою ягодою дуже важко працювати з супермаркетами. Господарство торік мали невдалий досвід роботи з торгівельними мережами і до формату свіжої ягоди не повернеться.

«Ми з поля морозимо малину і відправляємо на експорт. Хотілося щоб і наші торгівельні мережі торгували замороженою ягодою, як це роблять у всьому світі», — говорить Юрій Демцюра.

Більш детально про ТОВ «Дібрівка Агросервіс» та виробництво органічної продукції читайте на ORGANIC STYLE


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua