Corteva Agriscience диджиталізує продажі

28 грудня 2020, 17:07 1935

Міжнародна науково-дослідницька компанія Corteva Agriscience запропонувала  сільгоспвиробникам онлайн-допомогу у виборі гібридів бренду Brevant™ seeds за допомогою месенджера Viber.

Онлайн-бот почав працювати у травні, консультуючи аграріїв щодо насіння ріпаку, а в грудні почав допомагати із вибором насіння кукурудзи та соняшнику, йдеться у повідомленні компанії.

Як зазначається, поява бота-консультанта є продовженням реалізації стратегії компанії, націленої на діджиталізацію та розвиток мультиканальної мультибрендової стратегії продажів, зокрема, поглиблення співпраці з сільгоспвиробниками. Даний інструмент був запущений саме в період посиленого карантинного режиму та став дуже вчасним та актуальним навесні 2020 року в умовах  обмеженого контакту між виробниками та сільгоспвиробниками в Україні.

«Наша стратегія продажів та агрономічного супроводу націлена на створення інструментів максимальної зручності для всіх наших клієнтів-сільгоспвиробників. Ми розширюємо перелік можливостей, зокрема через різноманітні сучасні онлайн-інструменти, що дозволяє зробити супровід більш адресним, під умови кожного клієнта», — заявив керівник відділу маркетингу та комерційної ефективності Corteva Agriscience в Україні Олександр Дмитрієв.

Viber-бот надає постійний доступ до актуального переліку гібридів соняшнику та кукурудзи, акцій та спеціальних пропозицій. Скориставшись ботом, можна дізнатися яким чином правильно підібрати гібрид згідно природньо-кліматичних умов та потреб, а також ознайомитися з переліком та контактами офіційних дистриб«юторів і отримати швидкий зв«язок із представниками компанії.

Також уточнюється, що скористатися ботом можна як з комп«ютера, так і з мобільного телефону за наявності встановленого додатку Viber. Завантажити його можна за посиланням, через пошук у Viber чи сканування qr-коду.


Для довідки: Corteva Agriscience — це публічна, глобальна, винятково сільськогосподарська компанія, яка надає фермерам у всьому світі найповніше портфоліо в галузі — включаючи збалансований та різноманітний вибір насіння, засобів захисту сільськогосподарських культур та цифрові рішення, орієнтовані на максимізацію продуктивності для підвищення врожайності та рентабельності. Будучи представленою одними з найвідоміших брендів у сільському господарстві та маючи провідний у галузі портфель продуктів та технологій, що має значні можливості до зростання, компанія прагне працювати з зацікавленими сторонами всієї продовольчої системи, виконуючи своє зобов«язання збагачувати життя тих, хто виробляє, та тих, хто споживає, забезпечуючи розвиток майбутніх поколінь. Corteva Agriscience стала незалежною публічною компанією 1 червня 2019 року. Раніше компанія була сільськогосподарським підрозділом DowDuPont.